TestNet lid Jan-Kees Glijnis overleden

Op maandag 5 december 2011 is TestNet lid Jan-Kees Glijnis tijdens zijn werk onwel geworden en later op de dag overleden. Jan-Kees was een actief lid van de TestNet evenementencommissie, een vrolijke enthousiaste man. Nauwgezet en altijd bereid om te helpen, bijvoorbeeld bij het organiseren van thema-avonden, het optreden als track-chair op evenementen, het maken van stereofoto’s en nog zovele andere taken die zorgden dat de evenementen van TestNet vlotjes verliepen.

Jan Kees was een behulpzaam, gedreven en gemotiveerd tester, met aandacht voor mensen. Hij is 47 jaar geworden.

In overleg met zijn vrouw heeft TestNet besloten de thema-avond van vanavond, donderdag 8 december, in aangepaste vorm door te laten gaan. Er zal tijdens de avond bij het overlijden van Jan-Kees worden stilstaan. Tijdens deze avond is het ook mogelijk om het condoleanceregister te tekenen. Kun je niet aanwezig zijn, dan kun je een email sturen aan evenement@testnet.org en TestNet zorgt dan dat alle condoleances samengevoegd worden en aan de familie overhandigd.

Het TestNet bestuur heeft namens de vereniging haar deelneming aan de familie overgebracht en wenst zijn vrouw en verdere familieleden sterkte bij het dragen van dit enorme verlies.

————–
Op verzoek van het TestNet bestuur is deze mededeling op TestNieuws.nl geplaatst.