NIEUW: TestNet Thema-avond Noord

TestNet organiseert nu ook thema-avonden in het noorden van het land. Ze hebben gekozen voor het Hajé restaurant in Heerenveen, makkelijk bereikbaar vanuit alle noordelijke provincies. Hajé restaurant ligt aan de A7 en de A32 en op een kilometer van het treinstation. Het thema van de eerste avond is Security en Agile.

Het programma is:
18:00 ontvangst en maaltijd
19:00 opening
19:05 Presentatie security testen door Patrick de Brouwer (security-expert)
19:50 koffiepauze
20:10 Interactieve sessie over Agile testen door de TestNet werkgroep Agile
20:55 afsluiting
21:00 borrel

Om TestNet te introduceren bij de testers in het noorden geld voor deze avond een speciale introductieprijs voor niet-leden: 10 euro (inclusief maaltijd en consumpties). Maar nog beter is om gelijk lid te worden van TestNet, dan betaal je voor de rest van 2011 helemaal niets, en in 2012 het normale lidmaatschapsgeld van 87,50 (2,50 korting bij automatische incasso).

TestNet is van plan om in ieder geval 4 thema-avonden in het noorden te organiseren. Daarnaast heb je als lid toegang tot alle overige activiteiten zoals werkgroepen, thema-avonden in Nieuwegein, evenementen enz. Aanmelden kan vanaf 18 november.