Interactieve sessie over de toekomst van het testen

Morgen, 4 oktober 2011, organiseert TestNet weer het najaarsevent. In de ochtend wordt er een interactieve sessie georganiseerd over de toekomst van het testen. Deze workshop wordt gegeven door Andreas Prins, Anko Tijman, Ard Kramer, Derk-Jan de Grood, Hans van Loenhoud, Huib Schoots, Jeroen Rosink en Pepijn van de Vorst.  De sessie vormt de opmaat voor een publicatie waarin de Nederlandse tester een spiegel wordt voorgehouden. Hoe bewust ben je je van de ontwikkelingen die gaande zijn, en hoe sorteer jij voor zodat je ook over 5 jaar ‘in business’ bent? In de voorbereiding van de sessie hebben we veel ideeën uitgewisseld met elkaar en een mindmap gemaakt van alle ontwikkelingen die om ons heen gebeuren. Tijdens de sessie zullen we deze delen, maar ook aan de deelnemers vragen welke ontwikkelingen zij zien. Dus wil jij input leveren voor de publicatie over de toekomst van testen, zorg dan dat je er bij bent morgenochtend.