Speciale TestNet thema-avond: TestLab XL

Voortbordurend op het Testlab dat tijdens het TestNet evenement van vorig jaar is gehouden organiseert TestNet op 7 september een speciaal Testlab XL waarbij de opzet nog groter is. Het TestLab XL is een grote verzameling web applicaties die op een server draaien waarmee echt getest kan worden. Dit houdt in dat je samen met andere  TestNet leden je test-skills kunt toepassen en van elkaar kunt leren. Om de avond nog interessanter te maken gaat TestNet een aantal thema hoeken inrichten waar experts verschillende invalshoeken zullen laten zien. Bijvoorbeeld performance testen, usability testen en security testen. Neem je eigen laptop mee, iedere laptop met WIFI verbinding kan aanhaken op het TestLab. Er zijn enkele extra laptops beschikbaar voor mensen zonder laptop. Tijdens de sessie wordt er pizza gegeten in de zaal.

De agenda voor de avond is:
18:00 Opening van de zaal en aanvang van het TestLab
21:00 Napraten tijdens de TestNetwerkBorrel in de bar

Het TestLab XL wordt georganiseerd door Bart Knaack, Ine Lutterman en Erik Hendrikx.
De bijeenkomst vindt plaats in het NBC in Nieuwegein.
Meer informatie of aanmelden kan via de TestNet website.