Maak kans op het boek: Het Q-Mysterie

Tijdens het Testnet voorjaarsevenement wordt het boek gepresenteerd van Ard Kramer en Hans de Rooij, beide werkzaam bij EclipseIT. Het boek is getiteld “Het Q-mysterie: De verborgen connectie tussen testen en optimaal rendement”. Het eerste exemplaar van het boek zal worden uitgereikt aan Huib Schoots, als vertegenwoordiger van het Testnet bestuur.

Het Q-mysterie beschrijft niet een zoveelste nieuwe testtechniek. Daarvan zijn er meer dan voldoende. De schrijvers werpen een blik over de grenzen van het informatiesysteem heen. Waar liggen de risico’s? Hoe zal het geheel over vijf jaar presteren? Worden de bedrijfsprocessen juist ondersteund?”

In dit boek gaan Ard en Hans in op de mogelijke consequenties van kortetermijn denken. Zonder waarschuwend vingertje, maar wel met een duidelijke boodschap: neem het testen net zo serieus als je business. Het één kan namelijk een buitengewoon belangrijke bijdrage leveren aan het ander.

Ben je dinsdag bij het TestNet Voorjaarsevenement, loop dan bij de stand van EclipseIT langs en laat je kaartje achter. Je maakt dan kans op dit interessante boek. Na de officiële boekpresentatie om 18.30 uur, bij hun stand, verloten ze een aantal exemplaren van Het Q-Mysterie.