Download een testomgeving via VMware

Download een testomgeving via VMware

VMware, leverancier van virtualisatie en cloudinfrastructuren, introduceert Cloud Foundry, een open platform as a service (PaaS). Het nieuwe applicatieplatform is ontworpen voor cloud computing-omgevingen en wordt door enterprise datacenters en public cloud service providers geleverd als een dienst. Het platform is onder andere geschikt voor open source software (oss).

Cloud Foundry wordt aangeboden in meerdere leveringsmodellen waaronder het Cloud Foundry Micro Cloud: een downloadversie van Cloud Foundry in een virtuele machine op een desktop van de ontwikkelaar. Met dit model kunnen zij applicaties bouwen en testen op hun eigen machines om er zeker van te zijn dat de applicaties lokaal ook in het bedrijf draaien. Cloud Foundry Micro Cloud is beschikbaar in de loop van het tweede kwartaal van 2011.