TestNet thema-avond over Usability Testen

Maandag 11 april 2011 organiseert TestNet een thema-avond met als onderwerp ‘Usability Testen’. TIjdens deze thema-avaond worden de resultaten gepresenteerd van de enquête Usability Testing die is gehouden. Tijdens dit onderzoek hebben 186 IT-professionals en 36 usability professionals hun mening gegeven. Het doel van de enquête, die is opgezet door de TestNet kennisgroep Usability Testen, was om een beeld te krijgen van het gebruik van usability testen in IT-projecten. Verder wilden ze achterhalen hoe het staat met de kennis, meningen en mogelijkheden op het gebied van usability.

Daarnaast spreekt Marcel Nahapiet tijdens de thema-avnd over de interessante verschillen en overeenkomsten tussen IT testen en Usability testen en kun je een deel van de avond zelf usability tests uitvoeren tijdens een workshop. Meer info over deze thema-avond kun je hier vinden.