Drie internationale keynotesprekers bij TestNet

Op het TestNet voorjaarsevenement, dat als thema heeft ‘Nieuwe Helden’, komen de nieuwe helden aan het woord. TestNet is op zoek naar nieuw talent dat nog niet eerder op een podium van een openbaar toegankelijk testevenement heeft gesproken, maar die wel degelijk wat te vertellen hebben over het testvak. Als tegenwicht voor de nieuwe helden komen er drie bekende internationale keynotesprekers naar het voorjaarsevenement, namelijk Bj Rollison, Clive Bates en Michael Bolton. Naast dat ze een keynote geven hebben ze ook toegezegd om in de ochtend een tutorial te geven. De onderwerpen van de tutorials zijn:

“Combinatorial Testing Practices” door BJ Rollison
– “Who said people issues were simple?” door Clive Bates
“Test Framing” door Michael Bolton

Er is in totaal plaats voor 150 (drie maal 50) tutorial-bezoekers. Gezien de reputatie van de keynotesprekers verwacht TestNet dat deze plaatsen razendsnel volgeboekt zullen zijn. Aanmelden kan vanaf 4 april. Deze tutorials zijn alleen toegankelijk voor TestNet leden. Het evenement wordt gehouden op dinsdag 10 mei 2011 in het NBC te Nieuwegein.