TMap Dag 2010 – Industrialisatie in testen

Na het overweldigende succes van de TMap® Dag 2009 organiseert Sogeti ook dit jaar weer de TMap® Dag met als centraal thema Industrialisatie. Sogeti is dagelijks over dit onderwerp in gesprek met haar klanten. Want bij veel organisaties staat Industrialisatie hoog op de agenda, omdat de behoefte aan efficiëntere, goedkopere en snellere IT-oplossingen toeneemt. Door Industrialisatie van het testproces neemt de kwaliteit toe, wordt de doorlooptijd korter en gaan de kosten omlaag. De belangrijkste trends die daaraan bijdragen zijn het vroeger starten met toets- en testactiviteiten in het ontwikkelproces, de maximale inzet van tools voor alle testactiviteiten en de integratie van het testen met ontwikkel en ontwerp activiteiten. Daarbij staat uiteraard de toegevoegde waarde van de oplossing voor het bedrijfsresultaat centraal.

Tijdens het plenaire ochtendprogramma schetst een onafhankelijk onderzoeksbureau (Giarte) een kader rondom het centrale thema Industrialisatie en legt uit welke consequenties dit voor organisaties heeft. Daarnaast komen KPN en DAF aan het woord over hun toepassing van TMap® in het licht van Industrialisatie. Uiteraard geeft Sogeti ook haar eigen visie op de trends en ontwikkelingen in het test- en QA-vak.

Na de lunch volgen er dan 2 sessies met 5 parallelle tracks over diverse aan het onderwerp gerelateerde zaken. De dag wordt afgesloten met een borrel en vindt plaats op 17 november aanstaande in Hotel van der Valk te Vianen. Aanmelden kan via http://www.sogeti.nl/evenementen/2010/tmap-dag-2010